Healing

Het contact herstellen met je levensenergie

Bij een Healing zoek ik spanningen op in je lichaam door middel van energetische technieken waardoor de spanningen los worden gelaten en eventuele blokkades weer meer mogen stromen. Dit kan o.a. door Acces Bars sessies, klankhealing en Reiki.

Klankhealing

Bij klankhealing gebruik ik Tibetaanse klankschalen, volle maan klankschalen, een gong, Koshi wind chimes, een rainmaker, een duimpiano, mijn kristallen harp en nog meer mooie instrumenten. Ik kan je een reis op de golven van de klank geven. Hierdoor voel je je helemaal ontspannen en kunnen blokkades en lichamelijke klachten in je lichaam losgetrild worden.

Klankhealing is gebaseerd op het principe dat alles in het universum uit trilling bestaat. Dus ook het menselijk lichaam bestaat uit vibraties. Net zoals een gestemd instrument is het menselijk lichaam een ritmisch, harmonieus geheel, tenzij haar trillingsveld verstoord is. Je lichaam bestaat uit meer dan 70% water, waardoor de vibraties van de klanken van de instrumenten je lichaam een soort innerlijke massage krijgt.

Het heeft een diepe werking, het laat je de stilte in je lijf ontmoeten, het kan je in slaap wiegen, je kunt beelden of kleuren zien, je kan er door ontroerd raken, een echte aanrader.

Acces Bars

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst in lichaam en hoofd.

ACCESS BARS™ is eenuniek energetisch lichaamsproces van Access Consciousness™ en ik ben Access Bars™ Practitioner.

BARS zijn energetische banen die ik via 32 punten op het hoofd kan activeren door ze zacht aan te raken. Daardoor gaat de energie stromen en kunnen blokkades loslaten in het lichaam. Het enige wat jij hoeft te doen is een uur heerlijk ontspannen liggen op de verwarmde behandeltafel.

Spanning van alle gedachten, ideeën, overtuigingen, beslissingen en emoties die je ooit hebt opgeslagen laten los en geven je weer toegang tot jouw weten, jouw intuïtie. Het wist als het ware jouw harde schijf zodat er weer meer ruimte vrij komt voor jou.

Volgens de Access Consciousness Bars-theorie bevat ons hoofd 32 energetische banen, die elk een groep gedachten en ideeën vertegenwoordigen. Zo is er een baan voor liefde, verdriet, haat en angst, maar bijvoorbeeld ook voor geld. Iedere gedachte aan geld wordt in die energetische baan opgeslagen. Raken die banen te vol, dan zal de energie daarin vast komen te zitten.

Om je leven te veranderen, is het dus belangrijk om die energetische opstopping ongedaan te maken. Dan komt er ruimte om te ontvangen: nieuwe ideeën, filosofieën en plannen krijgen de kans om een plek in je hoofd te veroveren. Zo heb je weer toegang tot heldere inzichten en kun je nieuwe stappen zetten en makkelijker keuzes maken.

Alle klanten die in de praktijk zijn geweest, komen graag nog een keer omdat het zo veel meer rust en ruimte geeft.

Hou je ook zo van bewijs? Hieronder vind je een filmpje waar je kunt zien wat er met het brein gebeurt voor en na een Bars behandeling. Het wordt gepresenteerd door neuroscientist Dr. Jeffrey Fannin en de oprichters van Acces Consciousness Gary Douglas en Dr. Dain Heer.

Het brein voor en na een Acces Bars behandeling

Reiki

Reiki is een van de oudste holistische geneeswijzen die we kennen. Reiki is een vorm van healing ofwel genezing via handoplegging door het overdragen van energie. Reiki is helend voor Lichaam, Geest en Ziel. Het geeft spirituele groei, ontspanning en rust in tijden van stress of angst, het kan je pijn verlichten, je gespannen spieren ontspannen en geeft kracht aan je immuunsysteem. Reiki geeft een lichamelijke, emotionele en mentale balans

De methode komt oorspronkelijk uit Tibet en werd daarna herontdekt door Japanner Mikao Usui, die het de naam Reiki gaf.

De term Reiki betekend vrij vertaald “Universele Levenskracht” en bestaat uit 2 Japanse tekens.

霊 Rei  – geest of ziel

気 Ki    – energie of levenskracht