Reading

Voor meer zelf inzicht, luisteren naar je intuïtie en weten waar je nu staat.

Bij een reading stem ik me af op jouw energie en neem ik via mijn intuïtie waar hoe jij er op dit moment voor staat en waar je ontwikkelingsmogelijkheden liggen, dit geeft jou een goed zelfinzicht, het helpt je bij eigen keuzes maken, stappen zetten en zelf antwoorden te vinden op je vragen.

Dit kan live, maar ook prima via Skype of Messenger. Je hoeft er zelf niets voor te doen, alleen met een open houding en een gezonde nieuwsgierigheid aanwezig zijn. Een reading duurt ongeveer een uur. Het is raadzaam om pen en papier bij de hand te hebben, zodat je notities kan maken.

Tijdens een sessie zal ik beginnen met een korte meditatie zodat ik me goed kan afstemmen op jouw energie. Alles is energie, alles om je heen heeft een energieveld mensen, je huis, je huisdier, de boom in je tuin, het voedsel dat je eet, ga zo maar door. Die energie kan ik zien en voelen en aan jou beschrijven.

Ik begin de reading met het lezen van de energie van je aura hiermee krijg ik een algemeen beeld van hoe je op dit moment ervoor staat. Vervolgens ga ik langs je chakra’s. Dit zijn 7 energiecentra in je lichaam. Hier krijg ik informatie of je chakra’s in balans zijn. Ook waar je mogelijkheden liggen en waar je aan het ontwikkelen bent.

Elk chakra vertegenwoordigt een kwaliteit die je in kunt zetten om meer bewust in je leven te staan en gelukkiger te zijn. Een reading is vooral gericht op de positieve ontwikkelingen van het leven.